Jednoduché hodinky se stopkami

Co bych rád koupil, sehnal, pořídil

Moderátoři: Jiří Doležel, Pavel Stráník

Odpovědět
Lubomir Koutny
Reakce: 31

Jednoduché hodinky se stopkami

Příspěvek od Lubomir Koutny » 12 zář 2024 18:26

Asi v roce 1970 nás Pepa Kubeš upozornil na malé hodinky se stopkami, V Brně v Myší díře jsem je od Ťamana koupil za 60Kč.
Malé obdélníkové, jednoduché ovládání stopek.
Sloužily dobře hlavně při soutěžích lehkých halových modelů, kde nehrozilo rozbití modelu kývajícími stopkami na šňůrce u krku. Spokojenost byla 2 roky. Pak jsem byl na dovolené v Egyptě a jednou se vykoupal s hodinkami na ruce. Nic nepomohl nápis Watre proof. a hodinky byly zničeny. Koupil jsem nové jiné větší kruhové s více funkcemi složité ovládání a cena 100 Kč. Nikdy jsem si na ně nezvykl.
Pokud někdo má ty malé a je ochotný je prodat, pak jeho cenu respektuji.
L. Koutný
0

Pavel Stráník
Reakce: 34

Re: Jednoduché hodinky se stopkami

Příspěvek od Pavel Stráník » 18 zář 2024 07:46

Asi bych se zašel podívat do vietnamské tržnice na Olomoucké, tam by se určitě něco mělo najít. Pochybuji že to samé, ale třeba něco podobného, tam je výběr bezkonkurenčně největší.
0

Lubomir Koutny
Reakce: 31

Příspěvek od Lubomir Koutny » 25 zář 2024 14:50

Pavle díky za radu. Dnes jsem prošel celou Olomouckuo pod kopcem mi bylo řešeno, že tam jsou Tamani co malí vše, hodinky však neměli, ale doporučili mi jet jednu zastávku na Olomouckou 65. naproti letiště Slatina kde je Ťamanská veletržnice. Pouze v jedné kukani prodávají hodinky. Nepředstavitelný bordel, super skladiště, mají tam více jak 100 druhů hodinek, od malých dámských po velké pro pány, žádné malé digitální hodinky+stopky, jen kravsky veliké se spoustou funkcí, kterým ani prodávající vůbec nerozumí, prý si to mám zkusit, ona to neumí, chvíli jsem marně zkoušel, poděkoval a odešel. No nic, alespo%n jsem se pořádně prošel.
0

discobolos
Reakce: 14

Příspěvek od discobolos » 25 zář 2024 15:37

Luboši, koukni do SZ (soukromé zprávy).
0

Odpovědět