V posledním Brněnském sklípku jsem Pavlovi nabídl převzetí administrace zdejšího webu včetně fóra. Pavel souhlasil a já dostal volnou ruku.
Změny na webu:
1. V levém menu zmizeli odkazy na staré fórum, které zaniklo a rapiery, které umřely přirozenou smrtí. (pokud bude zájem mohu obnovit)
2. V novinkách se zobrazují aktuální informace a ne informace z období velkého třesku, tyto informace jsou v archivu.
Změny na fóru:
1. Je možno vkládat videa na youtube jednoduchým způsobem
Kód: Vybrat vše
[youtube]odkaz[/youtube]
2. Do každého příspěvku je možno vkládat až pět fotografií.
3. Jejich velikost je max 1200px x 1200px. v Příspěvku se zobrazí v přizpůsobené velikosti a až při rozkliknutí se zobrazí v plné velikosti.
4. Asi to nejdůležitější: Už nemusíte fotografie zmenšovat!!!! Fotku nahrajte hned, zmenšení udělá můj výtvor za Vás

5. Aktivní dozor nad fórem. Jelikož jsem online skoro 24/7 není problém mě informovat(email:v.alfery@seznam.cz/tel:728569269) o nekalostech na diskuzním fóru a já se budu snažit sjednat nápravu co nejdřív.
Nápady k diskuzi:
1. Nevadilo by mi zapojit do diskuzního fóra i kategorie, které se létají na minimaketářských akcí. V podstatě se jedná pouze o F1N,BV1,BV3
2. Reorganizace reportáží z akcí, jelikož už se na většině akcí nelétá pouze jedna kategorie.
3. Doplnění Jak na to.. sekce. Stačí mi pouze zaslat text s obrázky a já udělám vše za Vás, během pár dní.
Cokoliv Vás napadne (nápady/náměty/připomínky) klidně napište sem, či na můj mail v.alfery@seznam.cz.
Váš nový admin Vladimír Alfery