Stránka 5 z 6

Re: Refactoring in progress :)

Napsal: 04 pro 2017 08:17
od discobolos
1280/853

Re: Refactoring in progress :)

Napsal: 04 pro 2017 10:13
od Ivan Horníček
Už fakt nevím, koho povolat.

Re: Refactoring in progress :)

Napsal: 07 pro 2017 10:09
od Pavel Stráník
Tak tenhle poslední obrázek vidím jen v IE, v Chromu a ve Firefoxu jen problikne a nic. Zato předchozí vrtuli vidím ve všem. Ještě zkusím něco vložit v IE:
pes.jpg
pejsek 1200x675

Re: Refactoring in progress :)

Napsal: 07 pro 2017 10:22
od Pavel Stráník
Tak nevím. Jakýsi vliv na zobrazení má i refrešnutí stránky F5, občas se objeví jedna fotka, pak žádná, pak zase druhá nebo i obě - prostě super stabilita systému, hlavně v Chromu. :cry: :cry: :cry:

Re: Refactoring in progress :)

Napsal: 07 pro 2017 18:18
od Tazi
Nóóóó´jóóó´, Pavlův "KREDENC" a u vody.... :lol: :lol:

Re: Refactoring in progress :)

Napsal: 07 pro 2017 20:11
od vladouch
Prohlížeč: Google Chrome Verze 62.0.3202.94 (64bitový)
Bohužel ani kredenc, pandu, natož vodu nevidím.

Re: Refactoring in progress :)

Napsal: 07 pro 2017 22:46
od Vlastik
Odpoledne jsem neviděl nic.
Večer vidím vše kromě vrtule,fotky ovšem nejdou zvětšit.

Re: Refactoring in progress :)

Napsal: 19 pro 2017 21:16
od akademikrichard
Jsou nějaké doporučené prohlížeče a jejich verze? V Mozille a Chromu se mi fotky nezobrazují v IE ano. Díky za odpověď

Re: Refactoring in progress :)

Napsal: 19 pro 2017 21:55
od Steve
Já je v Chromu (aktuálně) vidím ;-)
Třeba zrovna zmiňované dva modely z Openscale ve vláknu o Pelhřimově...- vidím oba - tedy Čmeláka hodně nekvalitně :-)

Re: Refactoring in progress :)

Napsal: 22 pro 2017 13:10
od Ivan Horníček
Konečně je sestava na nápravu kompletní.

Re: Refactoring in progress :)

Napsal: 15 led 2018 15:27
od Pavel Stráník
Copak se to stalo, že se mi najednou vše korektně zobrazuje, a to i ve Firefoxu?

Re: Refactoring in progress :)

Napsal: 15 led 2018 17:31
od Vladimír Alfery
Pavel Stráník píše:
15 led 2018 15:27
Copak se to stalo, že se mi najednou vše korektně zobrazuje, a to i ve Firefoxu?
Pořád se jedná o nestabilitu providera poslední měsíc... :( (jak kdybys nečetl ten e-mail)...

Fórum jsem již zkusil na novém providerovi a běží tam bez problému, tudíž v blízké době dojde k přesunu ;)