Ono totiž - už není moc o čem a CO vymýšlet - ta fotka i model jsou staré 15 let (Teplice 2007 kostra, o dost později pokus o rozlétání) a jelikož u mne nemají modely tak dlouhý život jako u Roberta (zvláště když jsem nad ním zlomil hůl) - už jsem jen tak zavzpomínal když padlo to o troskách předlohy, model bohužel skončil podobně a už není. Nečekal jsem ten zájem, byť mne velmi těší !
Soustavu reglerů mám uschovanou, a asi 2 motory ze sestavy jsem kdysi přepustil Hugovi v době jejich excelentnosti a potřebnosti v F4E.
Ale přesto tuto debatu neberu jako MIMO či NEPŘÍNOSNOU, budiž mě i budoucím ponaučením ! A díky za ni...
A třeba se skutečně k tomu projektu vrátím - kompletní podklady i plány od tehdy jsou, na profil zapomenu a zúročím mnohaletý posun a vývoj v elektronice, stejně jako posun co se zalétání minimaket týče - jste neskuteční a slovo "nejde rozlítat" jste prakticky vymýtili

Mno a na závěr nemohu nevzpomnout a nepřidat špecifikácije od ŠG - jsou legendární jako autor sám (a je v nich VŠE včetně rozpětí, a tahu mělo být dost - slovy ŠG "ale výkon to má"