Hansa Brandenburg D.I - F4D
Moderátoři: Jiří Doležel, Pavel Stráník
Re: Hansa Brandenburg D.I - F4D
Pekný večer,
po dlhej dobe a vďaka času, ktorý máme v tomto období som sa vrátil k nedokončeným projektom - ako je HB D.I.
Postupne som pripravil nejaké detaily, upravil horné krídlo (profil), nakoľko to bolo v tvare rovnej dosky a hlavne som sa pokúsil o "drevený" vzhľad trupu. Všetko je po prvý krát a musím konštatovať, že nie všetky postupy pre plastikové modely sa dajú na 100% použiť na papierový podklad. Vo finále som ale spokojný s výsledkom- Uvidíme, ako to celé bude vyzerať po zjednotení lakom, pridaní detailov a obtlačkov.
Prajem všetkým hlavne veľa zdravia .
po dlhej dobe a vďaka času, ktorý máme v tomto období som sa vrátil k nedokončeným projektom - ako je HB D.I.
Postupne som pripravil nejaké detaily, upravil horné krídlo (profil), nakoľko to bolo v tvare rovnej dosky a hlavne som sa pokúsil o "drevený" vzhľad trupu. Všetko je po prvý krát a musím konštatovať, že nie všetky postupy pre plastikové modely sa dajú na 100% použiť na papierový podklad. Vo finále som ale spokojný s výsledkom- Uvidíme, ako to celé bude vyzerať po zjednotení lakom, pridaní detailov a obtlačkov.
Prajem všetkým hlavne veľa zdravia .
-
- Reakce: 31
Obdivuji preciznost práce a nadšení pro typ, který má tak krátký čumák, takže nelze očekávat nějaké příliš dlouhé lety. Nicméně také jsem si vyhrál s krtkonosým typem SNAIL a musím se spokojit s lety kolem půl minuty.
0
-
- Reakce: 14
Skvělé, vypadá to opravdu jako dřevěné.
Luboši, u F4D se létá na krásu, ne na čas.
Luboši, u F4D se létá na krásu, ne na čas.
0
- Ivan Horníček
- Reakce: 93
Menší posun k dokončeniu. Znaky na krídlach sú vyrobené formou obtlačkov a na trupe striekané.
Teraz sa pokúsiť to celé zložiť.
Teraz sa pokúsiť to celé zložiť.
Ďakujem. V Hluku sa určite neuvidime. Nemám to v pláne. Možno v Trnávke, popr. V Brne.
0
Po dlhej dobe som sa vrátil k minimaketám a rozhodol som sa dokončiť D.I. Pozerám, že je to už viac ako 4 roky, od posledného príspevku.
Aktuálne sa "trápim" so vzperami pre krídla a musím konštatovať, že prvotné plány, pokúsiť sa o presnú minimaketu sa asi úplne nenaplnia.
Aktuálne sa "trápim" so vzperami pre krídla a musím konštatovať, že prvotné plány, pokúsiť sa o presnú minimaketu sa asi úplne nenaplnia.
0