Moje squadrona
Moderátoři: Jiří Doležel, Pavel Stráník
Re: Moje squadrona
Ahoj Lubo, dočetl jsem se, že tento lítal s kokardami typu C a C1....jinak, hotovo, snad se nebude moc bránit lítat...
0
V odkazu ode mne máš přímo fotku tohoto stroje, Radku. Lem je tam jasně vidět. Žlutý lem kolem C znaků na vrchu křídla byl běžný u RCAF squadron, ale netuším, jestli to bylo pravidlo.
S/N nebude??
S/N nebude??
0
Ahoj Honzo! Jestli myslíš serial number tak bude, zároveň s očouzením kolem kanónů... akorát musím pořádně vyčistit pistol, začala mi plivat kapky...a to při špinění prostě nechceš....
0
-
- Reakce: 31
Honzo děkuji za upřesnění a spoustu prima fotek. Je dobré doplnit si takto informace.
0
Tak nakonec sem Spita přemluvil.....
- Přílohy
-
- received_317522594037958.mp4
- (5.71 MiB) Staženo 166 x
0
Krásně ti to letí!
Škoda ho pustit do světa....
Měl jsi rovnou stavět dva, ať máš i pro sebe...
Škoda ho pustit do světa....
Měl jsi rovnou stavět dva, ať máš i pro sebe...
0
Zdravím přátelé! Dostala se mi do rukou polystyrenová hračka ovládaná motorama, jakože B17....tak jsem ji vykuchal a postavil na to vybavení tohle. Farman 223.4 Le Verrier.... ještě to chce trochu "kitařské" práce, ale jinak chodí luxusně... rozpětí 600mm... hračka měla 450mm?? Asi tak nějak.... už se těším na další... mám ještě jednu podobnou hračku...tak buď DH88, L200, Ae45...ale nejspíš Siebel 204D
-
- Reakce: 31
Nevím, jestli se ti dovnitř ten pilot vejde...
Ale máš to krásné!
Najednou budeš všude kolem sebe vidět vhodné dvoumotoráky
To abys ty Flying Fortressy rovnou objednal v kontejneru, ať máš co kuchat
Ale máš to krásné!
Najednou budeš všude kolem sebe vidět vhodné dvoumotoráky
To abys ty Flying Fortressy rovnou objednal v kontejneru, ať máš co kuchat
0
Tak, imatrikulace na místě, nějaký linky a špinění, plus polomat čirej přes celý...jo a ještě křídelní vzpěry....Ano Peťo, těch předloh je opravdu hodně...a jednu vybrat, je v podstatě, téměř ten nejtěžší úkol...ale počkám tak do března, to se budou zbavovat děti fotbalistů nevhodných dárků, tak se možná nějaký podobný hračky objeví někde v inzerci, na těch internetech...
0
- Ivan Horníček
- Reakce: 93