Hluk podzim 27.9.-28.9.2024
Moderátoři: Jiří Doležel, Pavel Stráník
-
- Reakce: 55
-
Re: Hluk podzim 27.9.-28.9.2024
Jak jsem avizoval, v hale je nové osvětlení. Z letového hlediska se moc nemění. Světla mají spodní hranu na úrovni akustických desek, tělesa jsou menší než byla původní sodíková. Je jich víc a občas mění charakter F1N čtverců, ale s tím si zkušení soutěžící poradí. A světla tedy produkují dost. Bohužel v podloubí se nezměnilo nic.
Ohledně jídla to zatím vypadá na podzimní standard - Na hale by se vařit mělo, Pizzerie asi bude zavřená. Ale objevila se nová restaurace Na tvrzi - ještě zjistím a dám vědět.
Pokud víte, že přijede, napište mi, prosím na alfery@cbox.cz - ať vím, s čím mám počítat.
Děkuji.
Ohledně jídla to zatím vypadá na podzimní standard - Na hale by se vařit mělo, Pizzerie asi bude zavřená. Ale objevila se nová restaurace Na tvrzi - ještě zjistím a dám vědět.
Pokud víte, že přijede, napište mi, prosím na alfery@cbox.cz - ať vím, s čím mám počítat.
Děkuji.
0
-
Do dnešního dne mám 7 přihlášených, kterým děkuji. Ostatní – ale nic…
Hala je v pořádku. V pátek 27.9.2024 je do 13:30 hod psaná škola, ale předpokládám, že po obědě bude volno.
Ubytování jako obvykle. Přihlaste se, prosím, hned po příjezdu.
Restaurace Na hale funguje, ale jen přes oběd. Pizzerie má do 2.10.2024 zavřeno. Restaurace Na tvrzi je jak v pátek, tak i v sobotu večer otevřená – je to přes potok, lávka zůstala. Trošku komplikace je, že požadují rezervaci, tudíž bych potřeboval znát počet případných zájemců. Dejte mi prosím, vědět. Zatím jsem tam nebyl, ale není nad kolektivní zkušenost.
Dopravní situace se od jara nezměnila.
Program dle plánu, žádnou specialitu nechystám. Požádám o bodovače a případně časoměřiče kvůli No Cal. Certifikované stopky vezme Dušan.
Poháry nebudou, nestihl jsem je přeleštit.
Není-li něco jasné, ptejte se.
Hala je v pořádku. V pátek 27.9.2024 je do 13:30 hod psaná škola, ale předpokládám, že po obědě bude volno.
Ubytování jako obvykle. Přihlaste se, prosím, hned po příjezdu.
Restaurace Na hale funguje, ale jen přes oběd. Pizzerie má do 2.10.2024 zavřeno. Restaurace Na tvrzi je jak v pátek, tak i v sobotu večer otevřená – je to přes potok, lávka zůstala. Trošku komplikace je, že požadují rezervaci, tudíž bych potřeboval znát počet případných zájemců. Dejte mi prosím, vědět. Zatím jsem tam nebyl, ale není nad kolektivní zkušenost.
Dopravní situace se od jara nezměnila.
Program dle plánu, žádnou specialitu nechystám. Požádám o bodovače a případně časoměřiče kvůli No Cal. Certifikované stopky vezme Dušan.
Poháry nebudou, nestihl jsem je přeleštit.
Není-li něco jasné, ptejte se.
0
-
Tak dopravní situace na příjezdu od Brna se změnila...
V okolí Buchlovic se na E50 mění povrch a řízení provozu je pomocí vysílaček.
Do UH se dát jet přímo, bez projíždění Starým Městem (pokud tedy někdo nemíří do Colorlaku).
V okolí Buchlovic se na E50 mění povrch a řízení provozu je pomocí vysílaček.
Do UH se dát jet přímo, bez projíždění Starým Městem (pokud tedy někdo nemíří do Colorlaku).
0
-
Tak se to poněkud zamotává - tentokrát ohledně jídla, protože v sobotu je "zavírací" státní svátek.
Tudíž bude zavřená Jednota na náměstí, ale co hůř, i restaurace Na hale, byť mi před měsícem tvrdili něco jiného (asi se nepodívali do kalendáře). Volal jsem tam dnes - "pro jistotu"...
Sobotní oběd zachrání restaurace Na tvrzi, kde sice mají oslavu a rezervace, ale budou mít meníčka, takže najíst se tam můžeme. Možná se budeme muset přizpůsobit ohledně času, ale to se domluvíme v pátek při večeři.
Jen pití do haly si musíte zajistit sami.
Tudíž bude zavřená Jednota na náměstí, ale co hůř, i restaurace Na hale, byť mi před měsícem tvrdili něco jiného (asi se nepodívali do kalendáře). Volal jsem tam dnes - "pro jistotu"...
Sobotní oběd zachrání restaurace Na tvrzi, kde sice mají oslavu a rezervace, ale budou mít meníčka, takže najíst se tam můžeme. Možná se budeme muset přizpůsobit ohledně času, ale to se domluvíme v pátek při večeři.
Jen pití do haly si musíte zajistit sami.
0
-
- Reakce: 1
Ahojte, nějaké letovky a cvaky z krátké návštěvy jsou na https://www.rajce.idnes.cz/stanava/albu ... light-hluk , buďte shovívaví, není to sranda ty prcky uchvátit do ostřícího bodu.. Stana V
Máš krásné letovky!Stana Valnoha píše: ↑29 zář 2024 21:04Ahojte, nějaké letovky a cvaky z krátké návštěvy jsou na https://www.rajce.idnes.cz/stanava/albu ... light-hluk , buďte shovívaví, není to sranda ty prcky uchvátit do ostřícího bodu.. Stana V
Ty jsem prostě vzdal, mě to nejde. Nejen kvůli nedostatečnému hw
Chválím!
0
-
- Reakce: 1
Díky za pochvalu ale vím svoje, snad to příště bude lepší. Jinak synek byl nadšen, už chce psát Ježíškovi o nějaký letadýlko na gumičku... takže kdyby se někdo z vás potřeboval zbavit přebytků, pošlu tam Ježíška..:.-)
0
https://www.rajce.idnes.cz/steve66/albu ... -28-9-2024
Staňa umí kouzlit s atmosférou, já se snažím fotit "dokumentačně", nebo jak to nazvat. Občas se hodí fotky detailů...
Staňa umí kouzlit s atmosférou, já se snažím fotit "dokumentačně", nebo jak to nazvat. Občas se hodí fotky detailů...