AIR RACES BRNO 2024
Moderátoři: Jiří Doležel, Pavel Stráník
AIR RACES BRNO 2024
Přátelé kamarádi,
letošní ročník se uskuteční 25.5. 2024 od 9:00. Místo setkání je letiště Medlánky (LKCM). Zajistím otevření závory. Parkovaní na parkovišti AK
Budeme létat v těchto kategorií s minimálním počty závodníků, pro její uskutečnění.
M-Min: Netématické min. 4 závodníci
M-Min: WW1 předlohy min. 4 závodníci
M-min: WW2 předlohy min. 4 závodníci
CO2/ELEKTRO. min. 3 závodníci
BV1/BV3 min. 3 závodníci
BV-MIN min. 3 závodníci
Stíňáky na kondenzátor (C-planes) min. 3 závodníci (pravidla viz. fórum)
Startovné bude 150 Kč
Těším se na Vás
Kamil
letošní ročník se uskuteční 25.5. 2024 od 9:00. Místo setkání je letiště Medlánky (LKCM). Zajistím otevření závory. Parkovaní na parkovišti AK
Budeme létat v těchto kategorií s minimálním počty závodníků, pro její uskutečnění.
M-Min: Netématické min. 4 závodníci
M-Min: WW1 předlohy min. 4 závodníci
M-min: WW2 předlohy min. 4 závodníci
CO2/ELEKTRO. min. 3 závodníci
BV1/BV3 min. 3 závodníci
BV-MIN min. 3 závodníci
Stíňáky na kondenzátor (C-planes) min. 3 závodníci (pravidla viz. fórum)
Startovné bude 150 Kč
Těším se na Vás
Kamil
- Ivan Horníček
- Reakce: 93
Re: AIR RACES BRNO 2024
Bude se zítra létat? Jaké tam má být zítra počasí? Rád bych přijel.
- Přílohy
-
- x14.jpg (67.07 KiB) Zobrazeno 10798 x
0
- Jiří Doležel
- Reakce: 100
Ahoj Ivane, no přeci veletržní!! Přijeď, i kdyby padaly trakaře (nebudou).
-
- Reakce: 14
-
- Reakce: 38
Tak jsem sepsal několik vět do reportáže ze sobotní soutěže, máte-li nějaké doplnění nebo fotky z letové části a chcete se o ně podělit tak mi je pošlete, jinak ode mě se toho víc čekat nedá, já létal na druhém konci letiště, tak jak jsme se původně domluvili
0
-
- Reakce: 31
Nevím co mělo znamenat ono Pavlovo Nic nového pod sluncem. Pravdou je, že jsem byl řádně předem přihlášený do Kategorií BV-1, BV-min , Elektro kondenzátorék a vzal sebou i P-5 pro Schneiderův pohár. V žádné z těchto kategorií nebyl splněn pořadatelem vyhlášený minimální stav 3 soutěžící, Pouze jeden jediný mimo mne, Vlastík Šimek s BV-min. Za této situace nebylo s kým soutěžit. Ještě jsem se zeptal zda pokud by někdo přišel s těmito kategoriemi, zda by se mohlo začít létat dokud je hezké počasí a bude probíhat statické bodování, že odpoledne mají být bouřky. Odpovědí bylo mlčení.
Většina dvacetinek byla starší a mnohokrát bodovaná, pokud bych byl pořadatel znalý předpovědi počasí, pak několikahodinové bodování bych nahradil opsáním bodů z poslední soutěže a hned za ideálního poočasí bych od 9h 30´ zahájil letovou část.
Nebyl jsem pořadatel a tak všem jsem všem popřál hezké polétání a s Petrem jsme odjeli na houby do Deblína, můj úlovek byl parádní, největší hřib měl přes 1 kg.
Většina dvacetinek byla starší a mnohokrát bodovaná, pokud bych byl pořadatel znalý předpovědi počasí, pak několikahodinové bodování bych nahradil opsáním bodů z poslední soutěže a hned za ideálního poočasí bych od 9h 30´ zahájil letovou část.
Nebyl jsem pořadatel a tak všem jsem všem popřál hezké polétání a s Petrem jsme odjeli na houby do Deblína, můj úlovek byl parádní, největší hřib měl přes 1 kg.
0
Pořadatel Vám k tomu řekne tolik, o předpovědi jsem sakra dobře věděl a předpokládal jsem, že na letovou část ani nedojde, proto upřednostnil statiku, abych mohl alespon podle nějakého klíče udělat pořadí.
0
- Jiří Doležel
- Reakce: 100
Jako by za padesát let pořádání Openscale nepršelo.
- Přílohy
-
- 1980_2.JPG (109.74 KiB) Zobrazeno 10531 x
0
Naprosto chápu. Taky jsem s tím před lety sekl. Celá organizace je poměrně komplikovaná. Zažil jsem zřízení závory, vyběr poplatku za využití plochy a teď už se nedá bez povolení vjet ani na parkoviště u restaurace. A do toho všeho se ještě modlit aby vyšlo počasí. Škoda, že se nelítalo v neděli, to bylo podstatně líp. Doporučuji každému rejpalovi, ať si zkusí něco zorganizovat.Každý rok neustále to stejné má motice pokračovat se limitně blíží nule.
0
-
- Reakce: 31
Jirko ta pěkná fotka není z OPENSCALE, ale z mokré soutěže Drncova memoriálu někdy kolem roku 1980.
0
-
- Reakce: 38
Ivoš Čerešňák přispěl letovým fotkami, tak už ta reportáž není až tak chuďoučká. Děkuji.
0