Rakovnické minimakety 2025
Moderátoři: Jiří Doležel, Pavel Stráník
-
- Reakce: 7
Rakovnické minimakety 2025
Letošní setkání minimaket v Rakovníku bude 7.6.2025. Kamarádi mě taktně upozornili, že neumím počítat, takže letošní setkání je opravdu dvacáté. Společný model by měl letos být Plameňák, ale zmenšený na 50 cm. Rád bych na letošním setkání představil pokud možno všechny společné modely, takže pokud někdo máte nějaký letuschopný, přivezte také. Seznam jsem vytvořil, ale pro rozsah ho sem nepíšu. Už teď se těším.
0
Re: Rakovnické minimakety 2025
... jako bych to vloni neříkal, ale prej néné nebudé 20 !
Kde udělali soudruzí chybu?
Koukám třeba i sem.... https://www.lmk-rakovnik.cz/content/2-minimakety.html
První ročník jsme zahajovali 2006, to je ložený... (a nelze brát jako nultý, bo poté se číslovalo od dvou až do 6ky správně).
A dle reportáží - 2011 byl skutečně 6., 2012 není ročník uveden - ale byl 7., 2013 tam není reportáž = nevíme (ale lítalo se? nevynechalo se? pak by to mělo smysl - ani na webu minimakety.cz reportáž není) a ejhle - 2014 je psán jako 8.ročník, a pak už se chyba vlekla (byť se v reportu z 2022 dělala pečlivá kontrola záznamů
).
A o to víc mě to mrzí, protože to letos vypadá na moji neúčast - Plameňáka nechci, ale hlavně je tam kolize termínu s plánovaným MiČR...
Ta společná myšlenka představit modely - průřez ročníky mě ale moc lákala a mrzí mě to... Mno do června daleko !
PS: když už tu padl rok 2006, dovolte moji krásnou vzpomínku...

Kde udělali soudruzí chybu?
Koukám třeba i sem.... https://www.lmk-rakovnik.cz/content/2-minimakety.html
První ročník jsme zahajovali 2006, to je ložený... (a nelze brát jako nultý, bo poté se číslovalo od dvou až do 6ky správně).
A dle reportáží - 2011 byl skutečně 6., 2012 není ročník uveden - ale byl 7., 2013 tam není reportáž = nevíme (ale lítalo se? nevynechalo se? pak by to mělo smysl - ani na webu minimakety.cz reportáž není) a ejhle - 2014 je psán jako 8.ročník, a pak už se chyba vlekla (byť se v reportu z 2022 dělala pečlivá kontrola záznamů

A o to víc mě to mrzí, protože to letos vypadá na moji neúčast - Plameňáka nechci, ale hlavně je tam kolize termínu s plánovaným MiČR...

Ta společná myšlenka představit modely - průřez ročníky mě ale moc lákala a mrzí mě to... Mno do června daleko !
PS: když už tu padl rok 2006, dovolte moji krásnou vzpomínku...
0