Vážení minimaketáři, čas pádí jako splašený kůň a blíží se mi termín, kdy budu dělat propozice OPENSCALE 2012. Zatím mám minimální reakci lidí, co by chtěli létat CO2 a elektro, podobně i těch, co by mi slíbili účast ve Schneiderově poháru. Pokud jde o to zda Banket v MIKI klubu, nebo AIRFIELD PARTY, tak se zdá, že jasně vede druhá varianta. Pak zde máme nabídku triček k 20. ročníku OPENSCALE, známe cenu a je třeba se dohodnout na motivu a provedení. V tomto smyslu kontaktuji Jirku Mertu, jako možného autora návrhu a rád bych také znal názor minimaketářského lidu. Také mi stále chybí více zájemců, aby vůbec celá akce byla rentabilní.
bych byl pro to, hodit to do nějakého přehledu nebo tabulky, ať se kadý podívá, je-li s ním počítáno, v jaké kategorii a případně další - triko + velikost a účast na Airfield párty.
Co se týká motivu na tričku - jednoznačně motiv minimakety, ať už Dvacetinky nebo CO2/elektro, případně něco v anonymní verzi. Rozhodně ne konkrétní model konkrétního člověka. Snad jedině Savoia Ivana Sedlára, ten si to zaslouží a myslím, že by nikdo nebyl proti.

BV-x, Schneider a jiné pomocné/doplňkové kategorie bych do toho nemíchal, souhlasím s tím, že myšlenka i název byl pro minimakety (což sice Schneider je, ale je to výřez typů z mnoha ostatních).
A nebo anglická vosa s CO2 motorem v čumáku

Co se týká jubilea - co tak dát vědět bývalým tradičním účastníkům? Charles, Rainer, Angláni, Frantíci, Jiro, Eugen....