AIR RACES BRNO 2025
Moderátoři: Jiří Doležel, Pavel Stráník
AIR RACES BRNO 2025
Přátelé kamarádi,
letošní ročník jsem se rozhodl po zralé úvaze nerealizovat. Důvode je změna práce a 3 měsíční druhá dcera. Letos není v mých silách soutěž udělat. Příští rok samozřejmě bude a bude se na Vás všechny těšit.
Děkuji za pochopení
Kamil
letošní ročník jsem se rozhodl po zralé úvaze nerealizovat. Důvode je změna práce a 3 měsíční druhá dcera. Letos není v mých silách soutěž udělat. Příští rok samozřejmě bude a bude se na Vás všechny těšit.
Děkuji za pochopení
Kamil
0
-
- Reakce: 33
Re: AIR RACES BRNO 2025
Chápu a respektuji Kamilovy problémy. Nicméně bylo by škoda si v tradičním termínu nezalétat,alespoň pro radost, Navrhuji to bez oficialit, žádné bodování, hned po drváté,kdy to ještě nefoukú si zalétat s dvacetinkanu a oldtime, kamarádi poměří šas. Vitěz dostane malé pivo.
0
- Jiří Doležel
- Reakce: 102
Vážení modeláři,
jelikož by byla velká škoda mít o jednu venkovní soutěž v kalendáři méně, po dohodě s Kamilem jsem se rozhodl pro letošní rok převzít pořadatelství květnové soutěže. Oficiální schválení naší přítomnosti na letišti bude projednáno na radě AK Medkánky v měsíci dubnu, ale šance, že by nám nemělo být vyhověno je velmi malá. Poznamenejte si proto do vašich kalendářů termín sobota 24.5. 2025. Předpokládám vypsání stejných kategorií jako v předchozím ročníku. Více info během dubna po odsouhlasení radou.
J.
jelikož by byla velká škoda mít o jednu venkovní soutěž v kalendáři méně, po dohodě s Kamilem jsem se rozhodl pro letošní rok převzít pořadatelství květnové soutěže. Oficiální schválení naší přítomnosti na letišti bude projednáno na radě AK Medkánky v měsíci dubnu, ale šance, že by nám nemělo být vyhověno je velmi malá. Poznamenejte si proto do vašich kalendářů termín sobota 24.5. 2025. Předpokládám vypsání stejných kategorií jako v předchozím ročníku. Více info během dubna po odsouhlasení radou.
J.
Ajta krajta! Už jsem si naplánoval jiné aktivity...Jiří Doležel píše: ↑25 bře 2025 10:16Vážení modeláři,
J.

Ale pokusím se to nějak vymyslet

0
- Jiří Doležel
Vážení modeláři,
rada medláneckého aeroklubu nám vyšla vstříc a nic tedy nebrání našemu setkání.
Vypsány jsou tyto kategorie:
M-min
M-min WW1
M-min WW2
M-Co2/el.
Stíňáky na kondenzátor*
BV-min*
BV-1/BV-3*
* podmínkou je přihlášení min. 3 soutěžících.
Startovné bude 150 Kč, mmj. kvůli úhradě za pobyt na ploše.
Pokud by někdo chtěl dorazil už v pátek odpoledne na trénink a pokec, ozvěte se mi.
Novinkou je zrekonstruovaná modelářská asfaltová dráha, ze které by odstartovaly i naše dvacetinky.
Více info v průběhu měsíce.
J.
rada medláneckého aeroklubu nám vyšla vstříc a nic tedy nebrání našemu setkání.
Vypsány jsou tyto kategorie:
M-min
M-min WW1
M-min WW2
M-Co2/el.
Stíňáky na kondenzátor*
BV-min*
BV-1/BV-3*
* podmínkou je přihlášení min. 3 soutěžících.
Startovné bude 150 Kč, mmj. kvůli úhradě za pobyt na ploše.
Pokud by někdo chtěl dorazil už v pátek odpoledne na trénink a pokec, ozvěte se mi.
Novinkou je zrekonstruovaná modelářská asfaltová dráha, ze které by odstartovaly i naše dvacetinky.
Více info v průběhu měsíce.
J.
0
-
- Reakce: 38
Pokud na ní teda zrovna nebudou létat RC modeláři. Za nemalý vlastní peníz dráhu čerstvě zrekonstruovali a i ruce k dílu přiložili, takže to je třeba vzít v potaz. Případné neurvalé chování minimaketářů by mělo jistě adekvátní reakci, celkem oprávněně.Jiří Doležel píše: ↑03 dub 2025 11:02
Jinak z dráhy se nově opravdu dá s dvacetinkou vzlétat, přistávat na ni ovšem šlo i dříve. Čumák mého Bf-109G o tom něco ví

0
- Jiří Doležel
- Jiří Doležel
Vážení soutěžící,
na sobotní akci je vše připraveno, sněžit nemá, pršet také ne. Program soutěže zůstává beze změny dle pozvánky. Bodovači a časoměřiči jsou zajištěni. Vegetace by měla být modelům příznivá, tráva na ploše ještě posečená není, doporučuji s sebou pro vaše prvoválečníky nůžky, abyste nepřišli o výplet.
https://www.youtube.com/watch?v=e5NlEPm3ZpU
Závory do areálu budou otevřeny v době od 8:30-9:00, prosím o dochvilnost, ať začneme včas.
J.
na sobotní akci je vše připraveno, sněžit nemá, pršet také ne. Program soutěže zůstává beze změny dle pozvánky. Bodovači a časoměřiči jsou zajištěni. Vegetace by měla být modelům příznivá, tráva na ploše ještě posečená není, doporučuji s sebou pro vaše prvoválečníky nůžky, abyste nepřišli o výplet.
https://www.youtube.com/watch?v=e5NlEPm3ZpU
Závory do areálu budou otevřeny v době od 8:30-9:00, prosím o dochvilnost, ať začneme včas.
J.
0
-
- Reakce: 14
-
- Reakce: 6
Přátelé, vytvořil jsem album na Rajčeti ze sobotní soutěže, album je zatím -tajné- prohlédněte si ho a pokud nebudou námitky ho zveřejnit, můžeme ho po schválené odtajnit. Vím že někdo nemá rád, když se jeho fotky objevují na netu, tak proto toto.
Dostanete se na něj přes tento odkaz https://www.rajce.idnes.cz/album/EeiwjuUKFgkpi9pa/album
Omluvte sníženou kvalitu obrazu, přece jen nejsem na ty vaše minimakety tak uplně..vybaven.:.-))
Stana V
Dostanete se na něj přes tento odkaz https://www.rajce.idnes.cz/album/EeiwjuUKFgkpi9pa/album
Omluvte sníženou kvalitu obrazu, přece jen nejsem na ty vaše minimakety tak uplně..vybaven.:.-))
Stana V